Sıfır Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

İkinci el eşya alımının yanı sıra ikinci el eşya veya spot eşya alımını da aynı gün içerisinde nakit olarak yapıyoruz. Sizlerden gelen taleplere göre eşyalarınızın türüne ve modeline göre sizlere fiyat veriyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak alıyoruz.

Sıfır eşya alımı da ikinci el eşya gibi vereceğiniz ürünün durumuna göre farklı şekilde fiyatlandırılır. Örneğin satmak istediğiniz ürün sıfır beyaz eşya ise bizlere kod numarasını yani modelini vererek fiyat alabilirsiniz. Sıfır mobilya satacağınız zaman marka model söylemek faydalı olsa da markası pek çok ürün olabileceği gibi renk tarifi de tam olarak yapılamayabileceği için resim göndermeniz hem sizler hem de bizler için çok daha faydalı olacaktır.

Çeyizi için aldığı eşyaları hiç kullanmadan satmak isteyen, aldığı beyaz eşya yetersiz olan, deposunda fazla ürünü olan, aldığı mobilyası evine büyük veya küçük gelen bir çok insan var ve hepsi eşyalarını satacakları güvenilir bir esnaf aramaktadırlar. Böyle durumlar da bizleri arayarak eşyalarınız için fiyat alabilirsiniz.

Örneğin bizlerden fiyat aldınız ve aldığınız fiyat sizi tatmin etti satmaya karar verdiniz. Bizler eşyalarınızı adresinizden nakit olarak aynı gün içerisinde alıyor, sizlere ödemesini nakit olarak yapıyoruz. Hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti ödemeden, zahmet çekmeden eşyalarınızı satmış oluyorsunuz.

Daha detaylı bilgi almak veya aklınıza takılan konuları danışmak için bizleri arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?