Spot İkinci El Lcd Televizyon Alanlar 0533 493 33 90


Müşterilerimizden ikinci el lcd televizyon aldığımız gibi spot yani sıfır lcd televizyon da alıyoruz. Bir çok marka ve modelde, ekran boyutunda üretilip piyasaya sunulan lcd televizyonlar kimi yerlerde müşterilerimiz artık lcd televizyonlarını kullanmak istememekte veya taşındığı yere götürmek istememektedir. Böyle durumlarda bizleri arayarak marka ve modelini belirttikleri televizyonları için bizlerden fiyat alabilir, aldıkları fiyatta anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak bizlere satabilirler.

İkinci el lcd televizyon veya led televizyon alırken en çok dikkat ettiğimiz konu ekran veya görüntüde herhangi bir leke, çizgi, kararma veya ölü piksel olmamasıdır. Yani bir bakıma görüntü kusursuz olmalıdır ki bizlere de müşterilerimize sorunsuz ürünler satabilelim. Televizyonunuzun ayak kısmının ve kumandasının olması, garanti belgesinin olması olmazsa olmaz değil ancak fiyatı arttıran etkenlerdir.Bizlere televizyonunuzun markasını ve modelini söylemeniz yeterlidir. Modelini incelediğimiz televizyonunuzun, modeline ve özelliklerine göre ( Smart, 4K, Wifi, 3D gibi ) sizlere bir fiyat veriyoruz. Yıllardır elektronik eşya sektöründe müşterilerine hizmet veren firmamız, sizlere en doğru fiyatı verecektir.

Samsung, Lg, Toshiba, Philips, Panasonic, Beko, Arçelik gibi markası ve modeli ne olursa olsun, ekran boyutuna bakmasızın televizyonlarınızı aynı gün içerisinde gerçek değerinden alıp, sizlere verdiğimiz fiyattan indirim istemeden nakit olarak satın alıyoruz. Sizlere hiçbir zahmet vermeden, adresinizden alıyor, güven içerisinde bir hizmet sunuyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?