Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Anadolu Yakası sınırları içerisindeki en kalabalık ilçe olan Ümraniye ikinci el eşya alımı için müşterilerimize en yoğun hizmet verdiğimiz ilçelerin başında gelmektedir. Müşterilerimizin satmak istedikleri eşyaların durumuna göre kendilerine fiyat veriyor, verdiğimiz fiyatta anlaşabilmemiz durumunda ise aynı gün içerisinde adreslerine gelerek eşyalarını nakit alıyoruz. Bir çok müşterimiz kullanmadıkları eşyaları satmak yerine ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğü kişilere veriyor, bu eşyaların bir tasarruf aracı olabileceğini düşünmüyorlardı. Ancak artık sizlerin hiçbir ihtiyacınızı karşılamayan, atıl durumdaki eşyalarınızı bizleri arayarak nakit değerlendirebilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle;

Eşyalarınızın resimlerini bizlere whatsapp veya email yolu ile gönderdiğiniz zaman bizler eşyalarınzı inceler ihtiyacımı olup olmadığını, yani alıp alamayacağımızı bildiririz. Şayet eşyalarınız temiz, sağlam ve yeniye yakın eşyalar ise sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veririz. Sizler de fiyatı tatmin edici bulursanız, adresinizden eşyalarınızı aynı gün içerisinde, sizlere hiçbir zahmet vermeden nakit olarak satın alırız.

Şayet resim gönderme şansınız yoksa bizlere eşyalarınız ile ilgili detaylı bilgi verebilirsiniz. Bu durumda da sizlere ortalama bir fiyat veririz ancak adresinize geldiğimizde eşyalarınız anlattıklarınızla örtüşmezse almadan geri dönebilir veya verdiğimiz fiyattan indirim yapabiliriz. Çünkü bu tarz durumlarda genelde anlatılan eşya ile karşılaştığımız eşya arasında önemli farklılıklar olabilmektedir.

Ümraniye kalabalık nüfusu ile ikinci el eşya sirkülasyonun en çok yaşandığı ilçedir. 2.el veya spot eşya satış taleplerini aynı gün karşılamayan firmamız bölgeye sokak sokak cadde cadde hizmet vermektedir. Sizler de Ümraniye eski eşya satışı için istediğiniz zaman arayabilirsiniz.


Ümraniye ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?