Üsküdar 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakasının en köklü yerleşim yerlerinden birisi olan Üsküdar bizlerin ikinci el eşya alışını yoğun ve hızlı şekilde yaptığımız, müşterilerimizi bekletmeden, eşyalarını anında fiyatlandırdığımız, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde satın aldığımız önemli ilçelerimizden birisidir.

Müşterilerimizin satmak istedikleri eşyaların türlerine ve durumlarına göre (eğer satabileceğimiz bir eşya ise) kendilerine mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz. Eşyalarınıza fiyat vermek için ise genellikle en hızlı ve pratik yol olan resim üzerinden fiyat verme yolunu tercih ediyoruz. Bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email üzerinden göndermeniz halinde sizlere anında fiyat için dönüş yapıyoruz. Eşyalarınız ne kadar temiz, sağlam ve yeniye yakınsa sizlere o kadar yüksek fiyat veriyoruz.

İkinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, koltuk takımı, yatak odası, elbise dolabı, baza yatak, masa sandalye, bilgisayar, led televizyon, lcd televizyon, klima, ofis mobilyası, bahçe mobilyası, elektronik eşya, mobilya gibi eşyalarınızın yanı sıra antika mobilya, antika eşya, el halısı, gümüş eşya, piyano, plak, pikap, plakçalar gibi eşyalarınızın da fiyatlandırmasını yapıyoruz.

Üsküdar ikinci el eşya alımı için gerekli olan nakliye ve hamaliye işlemleri için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyor, tamamını bizler karşılıyoruz. Eğer Üsküdar veya İstanbul'un başka bir semttinden 2.el eşya satmak isterseniz bizleri arayabilir aynı gün içerisinde eşyalarınızı satabilirsiniz.  Haftanın 7 günü tüm ekibimizle hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?