2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Artık kullanmadığınız sizler için sadece yük olan ve yer kaplayan eşyalar için bizleri arayarak aynı gün hatta bir kaç saat içerisinde elden çıkarabilirsiniz. Nasıl mı ? İsterseniz sizlere bunu bir örnekle açıkalayalım

Bizler İstanbul sınırları içerisinde nerede olursa olsun eşyalarınızın alımı için sizlere ulaşıyoruz. Ancak alacağımız eşyaların bir başkasının kullanabileceği türden, temiz, sağlam ve çalışır durumda olan eşyalar olması gerekmektedir. Günümüz modasından son derece uzak, eski, yıpranmış ve çalışır durumda olmayan, tamir gerektiren eşyaların alımını yapmamız maalesef mümkün değildir. Çünkü bizler de müşterilerimize bu ürünleri satarken zorlanmadan ve kendilerini memnun ederek satmaya gayret ediyoruz.

Örneğin ikinci el mobilya satmak istiyorsunuz. Bizlere eşyanızın resimlerini whatsapp veya email yolu ile göndererek anında fiyat alabilirsiniz. Eşyanızın resimlerde görünmeyen kusurları varsa bunlardan da bahsedebilir iseniz daha sağlıklı fiyat almış olursunuz. Aslında ikinci el eşya satmak bu kadar kolay bir işlemdir. Resim gönderme şansınız yoksa da bizlere eşyalarınızı detaylı bir şekilde tarif ederek de fiyat alabilirsiniz ancak burada vereceğimiz fiyat resimlerde görerek verdiğimiz kadar net fiyatlar olmayacaktır.

Her ne kadar ikinci el eşya satmak kolay bir işlem olsa da çalışacağınız esnaf da son derece önemlidir. Sizlere söz verdiği gün ve saatte adresinizde olacak, anlaştığınız fiyattan indirim istemeyecek, sizlerden nakliye veya hamaliye ücreti talep etmeyecek dürüst esnaflarla çalışmanız sizler için daha güvenilir ve kazançlı olacaktır. Bizler ikinci el eşya alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Sizlere bir telefon kadar yakınız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?