2. İkinci El Eşya Nasıl Satılır? 0533 493 33 90

Bizler ikinci el eşya alımında sadece ev veya iş yerlerinizde kullanmadığınız beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, klima, koltuk takımı, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalarınızı alabiliyoruz. Bu eşya gurupları dışında kalanlar ise bizlerin ilgi alanına girmemektedir. Bir çok müşterimizden edindiğimiz tecrübelere göre daha önce hiç eşya satmamış olan kişilerin bizleri aramaya çekindiklerini, bu yüzden değerli pek çok eşyalarını sağa sola bedava dağıttıklarını gözlemledik. Nasıl olsa fazla bir ücrete almazlar veya nasıl olsa benim eşyam para etmez mantığı ile eşyalarınızı birilerine ücretsiz vermektense bizleri arayarak belli bir tasarruf elde edebilirsiniz. Nasıl mı? İsterseniz size bu konuyu bir örnek ile anlatalım.

İlk önce şunu belirtmemiz gerekir ki her eşyanın 2.el olarak alınıp satılması mümkün değildir. Alınabilmesi için eşyanızın temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir ki bizler de müşterilerimize uzun müddet kullanabilecekleri ürünler sunabilelim. Satın almayacağımız eşyalar için müşterilerimize anında olumsuz geri dönüş yapıyor zamanlarını alarak meşgul etmemek adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Satabilecek olduğumuz ikinci el eşya için ise müşterilerimizden bizlere whatsapp veya email yolu ile eşyalarının resimlerini göndermelerini rica ediyoruz. Gelen resimler üzerinden inceleme yapıyor ve kendilerine mümkün olan en yüksek fiyatı veriyoruz. Fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde hatta bir kaç saatte adreslerine giderek ikinci el eşya alımını gerçekleştiriyoruz. Alım sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, tamamını kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla yapıyoruz.

Eğer resim gönderme durumunuz yoksa bizlere satacağınız ürünler hakkında detaylı bilgi veriyor, sizlere sunacağımız fiyatı değerlendirerek olumlu veya olumsuz bir karar veriyorsunuz. Bazı art niyetli kişilerin çok eski eşyalarını bizlere yeni olarak anlatması sebebiyle genelde resim almadan fiyat vermeyi doğru bulmuyoruz.

İstanbul'un neresinde olursanız olun ikinci el eşya için bizleri hiç çekinmeden haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayın. Sizlere en hızlı hizmeti vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?