2. İkinci El Eşya Satmak İstiyorum Kimi Aramalıyım? 0533 493 33 90

İkinci el eşya satışı çok kolay ve basit bir işlem olmasının yanında doğru kişi veya kişilerle çalışmadığınız zaman çileye dönme ihtimali de çok yüksektir. Artık kullanmadığınız eşyalarınızın ederinin ne kadar olduğunu öğrenmenin en kolay ve pratik yolu eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email yolu ile göndererek fiyat almaktır. Bu sayede hem kısa sürede fiyat alıp eşyanızın ederini öğrenmiş olur hem de önemli bir zaman kazanmış olursunuz.

Resimler üzerinden sizlere verilen fiyattan sonra ikinci el eşya alımı için adresinize gelinerek nakit ödemesi yapılarak teslim alınır ve sizler hiç bir nakliye veya hamaliye ücreti ödemezsiniz. Ancak bu süreç işin normal de olması gereken şeklidir. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi işinin ehli, ciddi firmalarla çalışmazsanız bu süreç sizin için sıkıntılı olabilir. Peki ne gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz? Başınıza ne gelebilir? Anlatalım;

Sizlere eşyalarınız için fiyat veren kişiler adresinize söz verdiği günde gelmeli ve sizi mağdur etmemelidir. Özellikle ileri tarihli yani anlaştığınız günden birkaç gün sonra alınması gereken eşyalar için geçerli olan durumlarda anlaştığınız kişi gelip eşyaları almazsa sizler de zaman sıkıntısı yaşarsınız. Taşınma, yeni eşya gelmesi gibi çeşitli sebeplerden dolayı sizleri zaman olarak sıkışık durumda yakalayacak olan kişiler sizden fiyatta indirim yapmanızı isteyebilir. Veya eşyalarınıza çeşitli bahaneler bularak indirim isteyebilir. Sizlerden hakkı olmayan bir nakliye veya hamaliye ücreti talep edebilir.

Bizler bu aksaklıkları yaşamamanız için sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyor, eşyalarınızı aynı gün veya sizlerin müsait olduğunuz gün nakit alıyoruz. Zahmetsiz ve güven içerisinde eşyalarınızı elden çıkarmak için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?