2. İkinci El Lcd Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

Ev veya iş yerlerinizde daha önce kullandığınız ancak artık sizler için fazlalık durumunda olan lcd televizyon veya led televizyon varsa bizleri arayarak ikinci el olarak satabilirsiniz. Bir çok marka ve modelde, çeşitli ekran boyutlarında ve özelliklerde üretilen lcd televizyonlar televizyon izleme alışkanlığımızı da değiştirdi.

İkinci el lcd televizyon fiyatı almak istediğiniz zaman bizlere televizyonunuzun marka ve modelini söylemeniz yeterlidir. Ürününüzün model numarası ve markasından özelliklerini öğrenen işinin ehli arkadaşlarımız sizlere mümkün olan en yüksek rakamı verecekler, fiyat konusunda anlaşmamız durumunda birkaç saat içinde adresinizde olacak ve televizyonu teslim alacaklardır. İkinci el lcd televizyon alacağımız zaman sizlere fiyat verirken dikkat ettiğimiz bir diğer ayrıntı da ekran veya görüntü de herhangi bir problem olup olmamasıdır. Ölü piksel, kararma, çizgi, kırık gibi ekran kusurlarının olması bizlerin alış yapmasını imkansız duruma getirir çünkü hiç kimse bir lcd televizyon alıp tamir ettirip kullanmak istemez ki bu ürünler tamiri çok mümkün olmayan ürünlerdir.

Samsung, Lg, Philips, Sony, Panasonic, Pionerr, Vestel, Arçelik gibi markaların televizyonları müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edildikleri için bizler de alış yapacağımız zaman bu marka televizyonlara biraz daha sıcak bakar, fiyatı biraz daha yüksek tutabiliriz.

İkinci el lcd televizyon veya led televizyon satacağınız zaman bizleri hiç çekinmeden arayabilir, birkaç saat içinde televizyonunuzu güven içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
ikinci el lcd televizyon alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?