2. İkinci El Led Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

İkinci El Lcd Televizyon veya Led Televizyon satacağınız zaman işin ehli, piyasayı takip eden, ciddi bir esnafla çalışmanız her zaman sizlerin yararına olacaktır. Televizyon almak her esnafın yapabileceği bir iş değildir. Bir çok esnaf led televizyon ve Lcd televizyon ayrımını yapamayacak durumdadır ve 3D, Smart Tv, 4K gibi özelliklerden habersizdir. Sizlere fiyat verirken televizyonunuzun özelliklerini dikkate almalı düz bir televizyon ile smart tv arasındaki farkı bilerek sizlere buna göre fiyat verebilmeli.

Bizler İkinci el led televizyon alacağımız zaman müşterilerimizden televizyonlarının marka ve modelini öğrendikten sonra kendilerine mümkün olan en yüksek ve en doğru fiyatı verir, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde adreslerinden nakit olarak satın alırız. Burada önemli olan sizlere doğru fiyat vermemizdir. Doğru fiyat demek sizlere verilecek olan gerçek, şişirilmemiş fiyattır. Bazı art niyetli insanlar Led televizyon satmak isteyen müşterilerine gerçek fiyatın çok üzerinde fiyat veriyor, iş adrese gidip televizyonu almaya gelince tam da alım sırasında çeşitli bahaneler üreterek fiyatı düşürüyorlar. Bu ticari ahlakın çok dışında, karşınızdaki insanı mağdur edecek bir davranıştır ki bizler firma olarak asla bu tarz bir ticareti benimsemeyiz.

Samsung, Lg, Vestel, Arçelik, Panasonic, Toshiba, Beko, Sony, Philips gibi herkes tarafından bilinen markaların dışında olan herhangi bir markanın çalışır durumda olan, sorunsuz her televizyonunu aynı gün nakit olarak alıyoruz. Ekranda çizgi, kararma, ölü piksel, çatlak gibi problemleri olmayan, sağlam televizyonlarınızı satacağınız zaman bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilir, merak ettiğiniz soruları sorabilir, fiyat alabilirsiniz. Sizlere tüm İstanbul genelinde hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?