2. İkinci El Piyano Alanlar 0533 493 33 90

Genellikle İstanbul sınırları içerisindeki elit semtlerde daha önceden alınan eğitimden sonra fazlalık olarak kalan veya dekor için alınmış ancak artık evde yer olmadığı için kalabalık yapan ya da depoya terk edilen piyano için bizleri arayarak fiyat alabilir, aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Genellikle kuyruklu piyano ve duvar tipi piyano olarak ikiye ayrılan piyanolar temiz ve sağlam olması durumunda alınabilir.

Bizlere satacağınız piyano için marka ve senesini söyleyerek fiyat alabileceğiniz gibi daha garanti bir fiyat almak isterseniz whatsapp veya email aracılığı ile piyanonuzun resimlerini göndererek de fiyat alabilirsiniz. Ancak resimlerden görünmeyen bir kusuru varsa bizlere bunu ayrıca belirtirseniz hem sizler hem de bizler için çok daha iyi olur.

Sadece ikinci el piyano değil evlerinizde bulunan ancak artık kullanmadığınız resim, tablo, pikap, plakçalar, plak, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan Halı gibi eşyalarınızı da değerlendirmek istediğiniz zaman bizleri arayabilirsiniz.

İstanbul sınırları içerisinde nerede olursanız olun, bizleri mesai saatleri içerisinde arayarak merak ettiğiniz konuları sorabilir, ücretsiz ekspertiz hizmetinden yararlanabilir, istediğiniz zaman eşyalarınızı nakliye veya taşıma ücreti ödemeden nakit olarak satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?