2. İkinci El veya Sıfır Buzdolabı Alanlar 0533 493 33 90

En çok tercih edilen beyaz eşya türü olan buzdolabı, özellikle yazları satışı artan ürünlerdendir. Derin Dondurucu, Kombi, No Frost, Çift Kapılı, Tek Kapılı, Mini, Bar Tipi, Gardolap Tipi gibi bir öok model de Arçelik, Beko, Siemens, Bosch, Ariston, İndesit, Regal, Altus, Profilo, Samsung gibi bir çok markada üretilen buzdolapları çok farklı fiyatlara satılmaktadır.

Belli bir dönem kullanıldıktan sonra yetersiz kalması, yeni yerine büyük/küçük olması, inox veya beyaz tercihinin değişmesi, modelinin eski olması gibi nedenlerden dolayı değiştirilen buzdolabınızın eskisini ne yapacağınızı düşünürken bizleri arayarak buzdolabınızın marka ve modelini belirterek veya resim göndererek fiyat alabilir karar vermeniz halinde ise aynı gün içinde nakit olarak satabilirsiniz. Ancak fiyat vererek satın alabilmemiz için buzdolabınızın kesinlikle çalışır durumda olması gerekmektedir. Çalışmayan, tamir edilmesi gereken herhangi bir buzdolabını almamız maalesef mümkün değildir.

İkinci el buzdolabı aldığımız gibi sıfır veya spot buzdolabı da alıyoruz. Çeşitli sebeplerden dolayı alınıp kullanmaktan vazgeçilmiş buzdolabı için de bizleri arayarak fiyat alabilir, satabilirsiniz. Sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı vererek dolabınızı satın alırız. İster ikinci el ister spot olsun İstanbul'un neresinde olursanız olun eşyanızı adresinizden nakit olarak alıyor, sizlerden en ufak bir nakliye ücreti talep etmiyoruz.

Haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde bizleri arayabilir, merak ettiğiniz sorularınızı sorabilir, fiyat alabilirsiniz. İkinci el beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, koltuk takımı, klima vs eşyalarınız için de hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?