Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakasının en genç ilçelerinden birisi olan Ataşehir, kensine sonradan bağlanan mahallelerle birlikte gittikçe büyümekte, nüfus olarak yoğun hale gelmektedir. Batı, diğer adıyla Yeni Ataşehir olarak anılan yeni yerleşim yerlerinin olduğu bölgelerle son derece nezih bir semt olan bölgeye arkadaşlarımız ikinci el eşya alımı için haftanın 7 günü hizmet vermekte, gelen talepler doğrultusunda eşyaları fiyatlandırmakta, anlaşma olması halinde ise bir kaç saat içerisinde adresinizden teslim almaktadır.

Her eşyanın alımını yapmamız mümkün olmayacağı için gelen talepler arasında değerlendiremeyecek olduklarımız için müşterilerimize teşekkür ediyor, zamanlarını almıyoruz. Satılabilecek durumda olanlar için ise mümkün olan en yüksek fiyatı veriyoruz. Anlaşıp iş Ataşehir ikinci el eşya alımı için adresinize gelmeye kaldığında ise kesinlikle söz verdiğimiz saat veya günde adresinizde oluyor, eşyalarınıza saçma sapan kusurlar veya bahaneler bularak anlaştığımız fiyattan indirim talep etmiyoruz. Eşya alımında bir çok art niyetli kişi tarafından yapılan son derece çirkin ve esnaflığa yakışmayan hareket olan, fiyat kırmak için kullanılan eşyaya bahane bulma yolu bizlerin kesinlikle tercih etmediği bir yoldur.

Eşyalarınız için yüksek fiyat almak kadar doğru kişi veya kişilerle çalışmak da son derece önemlidir. Eğer işinin ehli, profesyonel kişilerle çalışır, ikinci el eşya satışı için bu kişileri tercih ederseniz hem rahat eder, sıkıntı çekmezsiniz, hem de eşyanızı değerinde satmış olursunuz. Bizler eşyalarınızı alırken sizlere vaad ettiğimiz sürede adresinize geliyor, anlaştığımız fiyattan alım yapıyoruz.

Sizlere de hizmet vermekten mutluluk duyarız. Bizleri merak ettiğiniz konuları sormak veya fiyat almak için hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?