Dudullu 2. İkinci El Eşya Alımı Yapanlar 0533 493 33 90

 Dudullu ikinci el eşya alımı için de diğer semtlerde olduğu gibi aynı gün içerisinde cevap vermekte, müşterilerimize hiç zaman kaybettirmeden kendilerine yardımcı olmaktayız. Bir çok müşterimiz ilk defa ikinci el eşya satacakları için süreci son derece zor ve zahmetli bir iş zannetmektedirler ancak işinin ehli, ciddi ve dürüst esnaflarla çalıştığınız zaman eşyalarınızı ne kadar kolay ve pratik bir şekilde elden çıkardığınıza sizler de şahit olacaksınız.

Öncelikle eşyalarınıza neye göre fiyat verdiğimizi izah edelim. Dudullu da bulunan adresinize gelerek fiyat verebileceğimiz gibi yoğun trafik ve İstanbul şartları elvermediği zaman sizlerden whatsapp veya email üzerinden resim isteyerek de eşyalarınızı fiyatlandırabiliriz. Bu sayede hem sizler hem de bizler önemli bir zaman kazanmış oluruz. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda ise aynı gün içerisinde hatta bir kaç saat içinde adresinize geliyor, anlaştığımız fiyattan ürünlerinizi nakit olarak alıyoruz.

Evlerinizde, iş yerlerinizde, deponuzda, yazlığınızda, apartmanınızın bodrumunda kalan ve sizlere hiçbir faydası olmayan eşyalarınızı bizleri arayarak elden çıkarabilirsiniz. Buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, mobilya, koltuk takımı, ofis mobilyası, klima, tablo, el halısı, piyano, plak, plakçalar, bilgisayar, fotoğraf makinesi gibi eşyalarınız veya bunların dışında kalan eşyalarınızın alımını için Dudullu veya başka bir yerden bizlere ulaşabilirsiniz.

İkinci el eşya için fiyat önemlidir ancak güvenilir bir esnafla çalışmak da en az fiyat kadar önemlidir. Sizlere güven veren, işini ciddiye alan, dürüst kişilerle çalışmanız sizlere hem zaman hem de para kazandıracaktır. Bizler tüm işlemler için her zaman mesai saatleri içerisinde hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?