Göztepe 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakası sınırları içindeki en güzel ve yoğun semtlerden birisi olan Göztepe, ikinci el eşya alımı için bizlerin sürekli hizmet verdiğimiz, nezih ve eşya çeşitliliği çok fazla olan bir bölgedir. Müşterilerimiz kimi zaman buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, yatak baza, masa sandalye, elektronik eşya, ses sistemi, lcd televizyon, bilgisayar, ofis mobilyası, klima gibi eşyalarını satmak isterlerken kimi zaman da antika mobilya, antika eşya, el halısı, gümüş eşya, piyano, plak, plakçalar, bahü gibi daha değerli olan eşyalarını elden çıkarmak istemektedirler.

Tabi böyle durumlarda antika durumunda olan eşyalar çok daha farklı kriterlere göre değerlendirilip fiyatlandırılır. Eşyalarınız için fiyat almak istediğinizde bizlere whatsapp veya email üzerinden eşyalarınızın resimlerini gönderebilirsiniz. Elimize resimlerin ulaşmasından hemen birkaç dakika sonra sizlere eşyalarınız için mümkün olan en yüksek fiyatı bildirmiş oluruz.

Ancak burada önemli olan eşyalarınızın satılabilir durumda olmasıdır. Her ikinci el eşyanın alınıp satılması mümkün olmayacağı için bazı kriterlere dikkat ederek almak zorundayız. Temiz, sağlam ve model olarak günümüz çizgilerinden çok uzakta olmayan eşyaları alabiliyoruz. Göztepe eşya alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.

Göztepe veya herhangi bir ilçeden ikinci el eşya satacağınız veya fiyat almak istediğiniz zaman bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmet sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Göztepe ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?