İçerenköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Yakın zamanda Ataşehir sınırları içerisine dahil edilen İçerenköy, ikinci el eşya alımı için sürekli hizmet verdiğimiz önemli ve hareketli bir semttir. Bakkalköy, Kayışdağı, Ataşehir gibi kalabalık semtlere komşu olan İçerenköy, diğer yerler gibi aynı gün içerisinde hizmet verebildiğimiz gelen ikinci el eşya ve spot eşya satışı için müşterilerimize anında fiyat verdiğimiz ve hemen ulaşım sağlayabildiğimiz bir yerdir.

Daha önce kullanmadıkları eşyalarını eşe dosta ücretsiz dağıtan bazı müşterilerimiz, ikinci el eşya satış sürecinden habersiz oldukları için yine fazlalık eşyalarını bedava dağıtmaya devam etmekte,  maddi bir değer ile satın alınabileceğini hesap etmemektedirler. Ancak bizleri arayarak sadece bir kaç dakika içerisinde alacakları ücretsiz ekspertiz hizmet ile eşyalarının maddi bir değeri olup olmadığını, var ise nasıl bir fiyatla alınabileceğini öğrenebilirler. Nasıl mı? Sadece bir kaç dakikanızı alacak bir işlem ile whatsapp veya email sayesinde bizlere eşyalarınızın resimlerini gönderebilir, anında fiyat alabilir, aldığınız fiyatı onaylamanız durumunda ise aynı gün içerisinde hatta bir kaç saat içerisinde eşyalarınızı elden çıkarabilirsiniz.

Eşyalarınız için fiyat almanız mutlaka satacağınız anlamına gelmez. Fiyatı değerlendirerek daha sonra satmayı düşünebilirsiniz veya satmaktan vazgeçebilirsiniz. Siz yine de satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya varsa bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz. Buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, mobilya, elektronik eşya, bilgisayar, koltuk takımı, antika eşya, el halısı gibi eşyalarınızın alımı için sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?