İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Ev veya iş yerlerinde fazlalık durumda olan eşyalarını ne yapacakları bir çok insanın ortak sorunudur. Nasıl olsa ileride birgün lazım olur düşüncesi ile biriktirilen eşyalar hem yaşam alanlarınızı daraltmakta hem de durdukça çürümekte veya yıpranmaktadır. Kullanmadığınız, artık işinize yaramayan, atıl durumdaki eşyalarınız için bizleri arayabilir, fiyat alabilir, karar vermeniz halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz.

İlk önce şunu belirtelim ki her eşya ikinci el olarak alınıp satılamaz ve alınacak eşya da bazı özellikler aranır. Bu özelliklerin başında ise temizlik, sağlamlık ve çok yıpranmamış olması gelir. Örnek vermek gerekirse ikinci el çamaşır makinesi satmak istiyorsunuz ve bizleri arayarak marka ve model vererek fiyat aldınız. Satacağınız makine yeni model ve sağlam, temiz bir makine ise sizlere ancak o zaman fiyat verebiliriz. Yıllar öncesine ait olan, eski, kir pas içerisinde kalmış yıpranmış bir çamaşır makinesini bizler de satamayacağımız için alım yapmamız mümkün olmamaktadır. Veya ikinci el L koltuk için örnek verelim. Koltuğunuz çok yeni model ve ünlü bir markanın koltuğu ancak temiz değil. Bu durumda da koltuğunuzu alma ihtimalimiz çok düşük olacaktır çünkü hiç kimse evine veya iş yerine çok eski durumdaki bir koltuğu almak istemez. Elbetteki sizlerden sıfır ürün almayı beklemiyoruz ancak bizler de mümkün olduğu kadar seçici davranmak zorundayız.

İstanbul'un neresinde olursanız olun bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilir, eşyalarınız için fiyat alabilir veya bilgi almak istediğiniz konuları danışabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?