İkinci El Eşya Nasıl Satılır? 0533 493 33 90

İkinci el eşya satmak hiç de zor bir iş değildir. Bu işi yapan bir çok firma olmasına rağmen içlerinden işini ciddiye alan, sizleri mağdur etmeden eşyalarınızı anlaştığınız fiyattan alan, sizlere ek külfet yüklemeden alan bir esnafla çalışmak hem sizlere zahmetsiz bir alışveriş rahatlığı verir hem de sinir katsayınız artmaz. İnanın işini bilen sizi hiç yormayacak bir esnafla çalışmak fiyattan daha önemlidir.

Peki bir esnaf sizi nasıl yorabilir? Daha önce anlaştığınız fiyatı, eşyalarınızı almaya geldiği zaman düşürmek için türlü bahaneler üretir, fiyatı inkar eder veya eşyaları alıp iş ödemeyi vermeye geldiği zaman saçma sapan bahanelerle fiyatta indirim ister. Bunlar dışında sizlerden nakliye veya hamaliye için bir miktar para koparmaya çalışır ki ikinci el eşya alımında bu işlemler tamamen alıcıya aittir.

Bunlar dışında pek çok şey daha olabilir. Ancak bizlerle çalışmanız halinde en ufak bir problem yaşamadan eşyalarınızı anlaştığımız fiyattan, söz verdiğimiz günde nakit olarak satabilirsiniz. Sizlere aynı gün içinde en hızlı ve güvenilir hizmeti vereceğimizden, eşyalarınızı anlaştığımız fiyattan, anlaştığımız günde, sizlere hiçbir mağduriyet yaşatmadan satın alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, mobilya, masa sandalye, deri koltuk, klima, ofis mobilyası, lcd televizyon, antika eşya, antika mobilya, gümüş eşya, piyano, el halısı, plak, plakçalar, pikap gibi eşyalarınızın alımını yapıyoruz. En kaliteli ve hızlı şekilde ikinci el eşya alımı için bizleri arayabilirsiniz. Haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hizmetinizdeyiz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?