İkinci El Eşya Satarken Nasıl Fiyat Alabilirim? 0533 493 33 90

Fiyat almanızın en kolay yöntemi bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp, email veya mms yolu ile göndermenizdir. Artık neredeyse hepimizin elinde olan akıllı telefonlar sayesinde resim yollamak sadece bir veya birkaç dakikamızı almaktadır. Bizlere de bu şekilde eşya resimleri yollayabiliriseniz resimleri inceledikten sonra, en kısa süre içinde sizlere fiyat teklifimizi bildiririz. Fiyatta anlaşmamız durumunda ise isterseniz aynı gün, isterseniz sizlerin müsait olduğunuz bir gün adresinize gelerek eşyalarınızı nakit olarak satın alırız.

İkinci el eşya satmak aslında sanıldığı kadar zor bir iş değildir. Sadece bizlere resim göndererek fiyat alıyorsunuz ve fiyata göre karar veriyor, satıyor veya satmıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Ancak bir diğer önemli husus var ki o da çalışacağınız esnaftır. Eşyalarınızı satarken tabiiki fiyat odaklı hareket edebilirsiniz ancak en az fiyat kadar önemli olan bir diğer konu da dürüst ve sağlam bir esnaf ile çalışmanızdır. Sizlere söz verdiği gün veya saatte adresinizde olacak, sizlere vaad ettiği fiyattan alım sırasında tekrar tekrar indirim istemeyecek esnaflarla çalışmanız sizlere hem zaman hem de daha yüksek bir satış fiyatı sağlayacaktır.

Bizlere resim gönderme şansınız yoksa o zaman eşyalarınız hakkında bizlere detaylı bilgi vererek de ortalama bir fiyat alabilirsiniz. Eşyanızın türü, durumu, kaç senelik olduğu gibi sorularımıza vereceğiniz cevaplar sonucunda sizlere ortalama bir fiyat vererek kabul etmeniz durumunda adresinize gelir, eşyalarınızı anlattığınız gibi ise aynı gün içerisinde alırız. Ancak anlattığınız eşya ile karşılaştığımız eşya arasında büyük bir fark olması durumunda fiyatı düşürebilir veya almaktan vazgeçebiliriz. Böyle bir durumda bizler için büyük bir mağduriyet söz konusu olacağı için bizlere mümkün olduğu kadar doğru bilgi vermeniz iki tarafında yararına olacaktır.

Tüm İstanbul genelinde ikinci el eşya veya spot eşya alımı için sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Sizler de merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz konular için bizleri arayabilirsiniz. Sizlere hizmet verebilmek için haftanın 7 günü çalışıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?