İkinci El Eşya Satmak Artık Çok Kolay 0533 493 33 90

Daha önce hiç ikinci el eşya satmadıysanız ve nasıl satacağınızı nasıl fiyat alacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. İlk önce satmak istediğiniz eşyanın ne olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Kararınızı verdikten sonra bizlere irtibat numaralarımızdan, whatsappdan, email adresimizden veya canlı destek hattımızdan ulaşarak satacağınız eşyaların durumu ve türü ile ilgili bilgi veriyorsunuz. Bizler bilgileri aldıktan sonra eşyalarınızı alıp alamayacağımızı sizlere net bir şekilde bildiriyoruz. Burası çok önemlidir eğer biz sizlere olumsuz cevabımızı bildirmezsek sizlerin boşuna zamanınızı almış ve sizi oyalamış oluruz ki bu da başka yerlerden fiyat almanızı engeller.

Takdir edersiniz ki her eşyanın ikinci el olarak alınıp satılması pek mümkün değildir. Adeta hurda durumuna gelmiş, işlevini tamamlamış, çökmüş veya bozulmuş hiçbir eşyayı alıp satamayacağımız için müşterilerimize böyle eşyalar için fiyat da vermiyoruz. Ancak eşyalarınızı satabileceğimizi düşünürsek sizlerden whatsapp veya email yolu ile bizlere eşyalarınızın resimlerini göndermenizi rica ederiz. Gönderdiğiniz resimler üzerinden sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veririz. Verdiğimiz fiyatta anlaşma olması durumunda aynı gün, hatta bir kaç saat içerisinde adresinizden eşyalarınızı nakit olarak satın alırız. Satın alma işlemi sırasında ise sizlerden hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmeyiz.

Kadıköy, Pendik, Beşiktaş, Şişli, Nişantaşı, Ataşehir, Ümraniye, Sarıyer hiç farketmeksizin İstanbul sınırları içerisinde hatta Gebze ve Darıca da dahil olmak üzere ikinci el eşya alımı için bizleri mesai saatleri içerisinde arayabilir, eşyalarınız zahmetsiz bir şekilde ve güven içerisinde elden çıkarabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek için durmaksızın çalışıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?