İkinci El Eşya Satmak İstiyorum Ne Yapmalıyım? 0533 493 33 90

İster evlerinizde, ister iş yerlerinizde, ister depolarınızda veya apartman bodrumlarında nerede olursa olsun ikinci el eşya alımını aynı gün hatta bir kaç saat içerisinde yapıyoruz.Peki eşyalarınızı satacağınız zaman nasıl bir yol izlemelisiniz? Nereyi aramalı, nasıl fiyat almalısınız? Sizlere bu yazımız ile satış ve fiyat alma sürecinde ne yapmanız gerektiği ile ilgili bilgi vermek istiyoruz.

Öncelikle satacağınız eşyanın ne olduğuna karar vermeli daha sonra bizleri arayarak satacağınız eşyaların türü, durumu ve şekli ile ilgili bilgi verdikten sonra mümkünse resimlerini whatsapp veya email yolu ile bizlere gönderebilir, anında fiyat alabilirsiniz. Gelen bir çok talebi anında karşılayabimek ve her eşya ile ilgilenebilmek için resim üzerinden fiyat vermek çok daha pratik ve kullanışlı bir yöntemdir. Bazı müşterilerimiz bunu bir kolaycılık olarak nitelendirse de hem sizler hem de bizler için önemli derecede zaman tasarrufu sağlayacak olan bu yöntem sayesinde İstanbul trafiğinin keşmekeşine girmeden, son derece hızlı bir şekilde eşyalarınızı alabilmekteyiz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta ise eşyalarınızın resimlerde görünmeyen bir kusurunu bizlere bildirmenizdir. Bu sayede hem sizler çok daha sağlıklı fiyat almış olursunuz hem de bizler eşyanızın kusurlarını bilerek satın alırız.

Bizlere resim gönderme şansınız yoksa, eşyalarınız ile farklı bir adreste iseniz veya whatsapp özellikli bir telefonunuz yoksa bizlere eşyalarınızı detaylı bir şekilde tarif ederek de fiyat alabilirsiniz. Ancak sizlere vereceğimiz fiyat ile eşyalarınızı gördüğümüzde vereceğimiz fiyat farklı olabilir. Bazı müşterilerimiz bizlere çok eski eşyalarını çok yeni olarak tarif ettikleri için adreslerine gittiğimizde çok daha farklı bir manzara ile karşılaşabilmekteyiz.

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, elektronik eşya, bilgisayar, koltuk takımı, mobilya, lcd televizyon, masa sandalye, baza yatak, plak, plakçalar, pikap, el halısı, tablo, gümüş eşya, antika eşya, ofis mobilyası, deri koltuk vs eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?