Kadıköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Acıbadem, Kozyatağı, Koşuyolu, Erenköy, Caddebostan, Suadiye, Fenerbahçe, Göztepe gibi bir çok önemli ve nezih semti sınırları içinde bulunduran Kadıköy, bizlerin ikinci el eşya için en çok alım yaptığımız ilçelerimizin başında gelmektedir. Gerek nüfus yoğunluğu gerekse çok fazla göç alıp vermesinden dolayı ilçe de sürekli bir eşya alım satım hareketliliği olmaktadır ki bu eşya çeşitliliği çok fazladır. Yani hangi semtten ne tür eşya alacağımız hiç belli olmamaktadır. Kimi zaman evlerimizde günlük yaşamımızda kullandığımız buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, masa sandalye, baza yatak, deri koltuk, lcd televizyon, bilgisayar, ses sistemi gibi eşyaları alırken kimi zaman da antika eşya, antika mobilya, el halısı, piyano, plak, plakçalar, pikap, daktilo, kitap, gümüş, obje gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.

Eşyalarınız için fiyat almak istediğiniz zaman izleyeceğiniz en pratik yol eşyalarınızın resimlerini bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermektir. Resimleri alır almaz, hemen sizlere dönüş yapıyor, mümkün olan en yüksek fiyatı teklif ediyoruz. Fiyat konusunda anlaşmamız durumunda ise kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla eşyalarınızı adresinizden nakit olarak teslim alıyoruz. Alım sırasında sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti almıyoruz.

Kadıköy veya başka bir ilçemizden ikinci el eşya satmak istediğinizde bizleri hiç çekinmeden arayabilir ikinci el eşya satışı ile ilgili, istediğiniz, merak ettiğiniz soruları sorabilir, anında cevap alabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 haftanın günü en kaliteli ve hızlı hizmeti veriyorız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Kadıköy ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?