Koşuyolu 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Koşuyolu ikinci el ve spot eşya alımı için müşterilerimizden gelen talepleri anında değerlendiriyor, fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz. Peki ikinci el eşya alım süreci nasıl işliyor? Alım sırasında nelere dikkat ediyoruz? Neye göre fiyat veriyoruz? Kafanızdaki sorulara cevap vermek için süreci detaylı bir şekilde anlatmak istedik.

Evlerinizde veya iş yerlerinizde fazlalık durumda olan eşyalarınızın satışı için bizleri aradığınız andan itibaren en kısa süre içerisinde sizlere detaylı bilgi verilir, satacağınız eşyaların mümkünse resimleri istenir. Whatsapp veya Email yolu ile çok kolay bir şekilde gönderebileceğiniz resimler sayesinde sizlere anında bir fiyat verilir ve eşyalarınızın resimlerde görünmeyen bariz kusurları yoksa bu fiyatı aşağı çekmeye çalışmayız. Burada şundan bahsediyoruz. Bazı art niyetli kişiler sizlere yüksek fiyat verir, iş adresinize gelerek eşyalarınızı almaya gelince fiyatı aşağı çekmek için bazı bahaneler uydururlar. Bizimle çalışmanız durumunda böyle problemlerle asla karşılaşmazsınız. Resimler sonrasında aldığınız fiyatta anlaşmamız durumunda ise adresinize gelerek eşyalarınızı sizlerden nakit olarak alıyoruz.

Eşyalarınızın resimlerini gönderme şansınız yoksa bizlere detaylı bilgi vererek de fiyat alabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda müşterilerimizin anlattıkları ürünler ile adreslerine gittiğimizde gördüğümüz ürünler arasında büyük farklılıklar olmakta böylesi durumlarda ise verdiğimiz fiyat değişebilmektedir.

İstanbul sınırları içerisinde ikinci el eşya alımı yaptığımız gibi Koşuyolu için de aynı hız ve kaliteli hizmet ile eşyalarınızı satın alıyoruz. Sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden eşyalarınızın alımını yapıyoruz. Sizler de Koşuyolu ikinci el eşya satışı yapacağınız zaman bizleri tercih edin, rahat edin

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?