Kozyatağı 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Çok nezih, sessiz, sakin ve eski bir yerleşim yeri olan Kozyatağı, Kadıköy ilçesine bağlı olan en güzel ve köklü semtlerden birisidir. Ulaşım açısından son derece rahat olan bölgeye bizler de müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda aynı gün içinde hizmet vermekteyiz. Bölge eski ve köklü bir yerleşim yeri olduğu için birbirinden çok farklı eşya gurupları ile karşılaşmamız mümkün olabiliyor. Müşterilerimiz bazen ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, lcd televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, bilgisayar, masa sandalye, baza yatak, klima, ofis mobilyası gibi eşyalar satmak isterken bazen de antika eşya, antika mobilya, piyano, plak, plakçalar, pikap, el halısı, gümüş eşya, obje, klasik mobilya, klasik eşya gibi eşyaları satmak isteyebiliyorlar.

Bizler de bunun için müşterilerimize en iyi hizmeti vermek adına kendilerine işinin ehli, antika ve ikinci el eşya konusunda deneyimli farklı arkadaşlarımızı yollayarak fiyat veriyoruz. Ya da daha hızlı ve pratik bir şekilde fiyat almak isterseniz bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email aracılığı ile gönderebilir, bu sayede hem daha hızlı fiyat alabilir hem de önemli bir zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Eşyalarınızın alımı sırasında sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, tamamını kendi imkanlarımızla karşılıyoruz. Söz verdiğimiz gün de Kozyatağı için adresinizden eşyalarınızı teslim alıyor, anlaştığımız fiyat üzerinden tekrar tekrar pazarlık yapmıyoruz.

Sizler de Kozyatağı veya başka bir semtden ikinci el eşya satmak için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir hizmet için haftanın 7 günü durmaksızın çalışıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 22 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?