Maltepe 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Yıllardır ikinci el eşya sektörüne hizmet veren firmamız İstanbul'un her semtine olduğu gibi Maltepe ikinci el eşya alımı için de müşterilerimize anında cevap veriyor satmayı düşündükleri eşyalarını fiyatlandırıyor. Gelen bir çok talep içinden sadece temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olanları alıyoruz ki bizlerde müşterilerimize uzun süre kullanabilecekleri eşyalar satabilelim. Takdir edersiniz ki her eşyanın alımını yapmamız mümkün değildir o yüzden müşterilerimizden gelen talepleri değerlendirirken alamayacağımız ürünler için olumsuz cevabınızı bildirir kesinlikle zaman kaybetmelerine sebep olmayız.

Alabilecek olduğumuz eşyalar için ise kendilerinden bilgi aldıktan sonra mümkünse bizlere wehatsapp veya email aracılığı ile eşyalarının resimlerini göndermelerini rica ederiz. Bu sayede resimleri hemen inceler ve fiyatımızı bildiririz. Fiyat konusundan anlaşmamız durumunda kendi ekibimizle ve nakliye aracımızla Maltepe de bulunan adresinize geliyor, sizlerden hiç bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden bir kaç saat içerisinde eşyalarınızı teslim alıyoruz. Doğru ve işini bilen bir esnafla çalışmanız durumunda eski eşya satma işlemi bu kadar basittir. Bizleri tercih etmeniz durumunda sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

İkinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, L koltuk, Elektronik eşya, bilgisayar, led televizyon, lcd televizyon, çamaşır makinesi, buzdolabı, plak, plakçalar, piyano, çekyat takımı, komple ev eşyası, ofis eşyaları, klima gibi eşyalarınızı elden çıkarmak istediğinizde bizleri arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?