Maltepe 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Maltepe ikinci el eşya alımı için bölgeye sürekli hizmet veren firmamız, talepleriniz doğrultusunda adresinize gelerek eşyalarınızı yerinde fiyatlandırdığımız gibi, fiyatta anlaşma olması halinde aynı gün içinde adresinizden nakit olarak satın alıyoruz. Daha önce hiç eski eşya satmadıysanız, süreç hakkında bilginiz yoksa, sizlere bu yazımızla temel noktalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Maltepe bizlerin en çok hizmet verdiğimiz yerlerdendir. En hızlı, en kaliteli ve güvenilir hizmeti sizlere sunmak için haftanın 7 günü çalışan firmamız, whatsapp veya email aracılığı ile göndereceğiniz resimler üzerinden de eşyalarınıza fiyat verebilmektedir. Bu şekilde fiyat almanız hem sizlere hem de bizlere çok önemli bir zaman kazandıracaktır. Satacağınız ikinci el eşya resimlerde görünmeyen bazı kusurlar barındırıyorsa bizlere bunlardan bahsederseniz, sizlere daha net ve doğru fiyat verebiliriz.

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektronik eşya, ses sistemi, bilgisayar, koltuk takımı, mobilya, L koltuk, çekyat, masa sandalye, baza yatak, klima, ofis mobilyası gibi eşyalarınızın yanı sıra piyano, plak, plakçalar, el halısı, gümüş, eski kitap, heykel, daktilo, obje, antika eşya, antika mobilya gibi eşyalarınızın da fiyatlandırmasını yapıyor ve satın alıyoruz.

Sizler de eşya satacağınız zaman bizler arayabilir, Maltepe veya başka bir semt için ikinci el eşya satışınızı çok kolay ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Sizlere en kaliteli hizmeti en kısa süre içinde vereceğimizden emin olabilirsiniz. Bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Maltepe ikinci el eşya alanlar
Maltepe ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?