Ortaköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Ortaköy en köklü ve eski semtlerden biri olduğu için ikinci el eşya alırken antika eşya ve klasik eşya alımını da yaptığımız, müşterilerimize en kısa süre içerisinde hizmet verdiğimiz bizler için önemli bir bölgedir. Günlük hayatta kullanılan buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, ses sistemi, L koltuk, masa sandalye, lcd televizyon, elektronik eşya, bilgisayar, ofis mobilyası gibi eşyalarınızı aldığımız gibi plak, plakçalar, pikap, tablo, gümüş eşya, piyano, el halısı, daktilo, eski bisiklet, fotoğraf makinesi, el yazması eserler, eski kitap, antika mobilya, antika eşya, oymalı mobilya gibi eşyalarınızı da alıyoruz. Tabi antika eşya alımı yaparken verdiğimiz fiyat ile ikinci el eşya alırken verdiğimiz fiyat birbirinden çok farklıdır ve çok farklı açılardan değerlendirilir.

Sizlerden ikinci el eşya alırken en çok temizlik ve sağlamlığına dikkat ederiz. Özellikle temiz olmayan, kir ve lekeler içinde kalmış olan eşyaların alımı mümkün olmamaktadır.

Eşyalarınız için fiyat almak istediğinizde en pratik yöntem eşyalarınızın resimlerini bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermenizdir. Bu sayede ürünler hakkında belli bir fikrimiz olup sizlere fiyat vermemiz mümkündür. Ancak ürünlerin resimlerde görünmeyen belli kusurları varsa bizlere bunlardan bahsederseniz sizlere daha sağlıklı fiyat verebiliriz.

Ortaköy ikinci el eşya ve antika eşya alımı için bizler haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hizmetinizdeyiz. Sizlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Telefon hatlarımız, email adresimiz, canlı destek hattımız ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Ortaköy İkinci El Eşya Alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?