Ümraniye 2. El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

İstanbul sınırları içindeki her ilçeye cadde cadde, sokak sokak hizmet veren firmamız sizlere Ümraniye ikinci el eşya alımı için de sizlere anında hizmet vermekte, satmayı düşündüğünüz her eşyayı anında fiyatlandırmakta, karar vermeniz halinde ise bir kaç saat içinde adresinizden teslim almaktadır. Daha önce ikinci el eşya satmadıysanız, fiyatı nasıl alacağınızı bilmiyorsanız sizlere aşağıdaki yazı ile bilgi vermek istiyoruz.

Fiyat almanızın en kolay yolu eşyalarınızın resimlerini bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermenizdir. Resimlerini aldığımız eşyaları değerlendiriyor, satılabilecek durumda olanlar için sizlere fiyat veriyoruz. Sizler de takdir edersiniz ki her eski eşya maddi bir değer ile alınıp satılamaz. hurda haline gelmiş, bir başkasının ihtiyaçlarını karşılayamayacak kadar eski olan bir eşyanın alınması mümkün değildir. Eşya alınırken veya fiyat verirken en çok dikkat ettiğimiz nokta eşyanın temizliği ve sağlamlıdır. Bir eşya ne kadar temiz ve yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alınmaktadır.

Ümraniye eşya alımı için sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz. Bizlerle çalışmanız durumunda sizlere en hızlı hizmeti, en ciddi şekilde vereceğimizden emin olabilirsiniz. Ümraniye veya diğer ilçeler için bizler haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Ümraniye İkinci El Eşya Alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?