Caferağa Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90



Caferağa mahallesi tam tabiri ile Kadıköy ilçesinin göbeğidir. Yoğun bir nüfusa sahip olan semtten gelen ikinci el eşya satış taleplerini en kısa süre içinde cevaplıyor, müşterilerimizin eşyalarını mümkün olan en yüksek fiyatla fiyatlandırıyor, anlaşabilirsek aynı gün içinde veya sizlerin müsait olduğunuz birgün nakit olarak satın alıyoruz.

Caferağa Mahallesi ikinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, koltuk takımı, lcd televizyon, L kotluk, çekyat takımı, ses sistemi, elektronik eşya, bilgisayar, masa sandalye, baza yatak, plak, pikap, plakçalar, klima, ofis malzemesi yanı sıra antika eşya, eski eşya, klasik mobilya, antika yatak odası, varaklı koltuk takımı, ferman, eski kitap, daktilo gibi eşyalarınızı da alıyoruz.

Eşya alımı için sizlerin adresinize geldiğimizde, bütün işlemler bizim tarafımızdan yapılıyor sizler asla nakliye veya bir başka işlem için ücret ödemiyorsunuz.

Her ne kadar eşyalarınızı yerinde inceleyerek fiyat vermeye gayret etsek de İstanbul trafiği her zaman buna el vermediği için müşterilerimizin bazı durumlarda eşyalarının fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile bizlere göndermeleri ile de fiyat verebiliyoruz. Bu yöntem pratik olmakla beraber hem sizlere hem de bize önemli bir zaman kazandırmaktadır.


Sadece Caferağa Mahallesi değil İstanbul ve çevresinde nerede olursanız olun bizler hergün hizmetinizdeyiz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilir, eşyalarınız için fiyat alabilir veya süreç ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

0533 493 33 90


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?