Çakmak Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Ümraniye içinde yer alan Çakmak Mahallesi çok yoğun ve sürekli göç alan bir mahalledir. Bölgenin sürekli göç alması ve kalabalıklaşması ile birlikte ikinci el eşya ve spot eşya satışı da artmasına sebep olmaktadır. Daha önce hiç eşyalarını ikinci el olarak satmamış sağa sola ücretsiz dağıtmış olan müşterilerimize bilgi vermek amacı ile eski eşya satış sürecini madde halinde anlatmak istedik.


  • Satmak istediğiniz eşyaların ne olduğuna net olarak karar verin
  • Bizleri arayın
  • Eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp yoluyla 0533 493 33 90 numaramızdan bizlere gönderin
  • Eşyalarınız için anında fiyat alın
  • Aldığınız fiyatta anlaşmamız halinde ise aynı gün içinde nakit olarak satın

Aslında ikinci el eşya satış süreci bu kadar basittir. Ancak önemli olan işini doğru yapan, ciddiye alan ve sizleri mağdur etmeyecek bir esnaf ile çalışmaktır. İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, led televizyon, laptop, piyano, plak, pikap, plakçalar, koltuk takımı, çekyat, baza yatak, masa sandalye, klima, ofis mobilyası, el halısı, tablo gibi eşyalarınız veya bu eşyalarınızın dışında kalan antika mobilya, antika eşya alımını da yapıyoruz.

Çakmak Mahallesi ikinci el eşya alımı için bizler haftanın 7 günü sizlere hizmet veriyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilir, eşyalarınız için fiyat alabilir, karar vermeniz halinde ise aynı gün içinde veya istediğiniz gün elden çıkarabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?