Chester Koltuk Nedir?



Chester Koltuk Nedir? 
Mobilya sektöründe en ilgisiz kullanıcının bile fark edebileceği gibi her sene belli çizgiler trend olur. Bir sene tek renk koltuklar ve köşeli masalar moda iken bir sene renkli ve çizgili mobilyalar vitrinleri süsleyebilir. Ancak bir Chester ya da uzun adıyla Chesterfield modası her zaman geçerliliğini korur ve birçok kullanıcı tarafından tercih edilir. 
Çok farklı renk ve desenlerde olabilen Chester koltukların en bilinen özelliği ise kapitoneli olmasıdır.

200 yıla yakın bir geçmişe sahip olan Chester koltuklar son yılların moda renkleri sarı, yeşil, kahverengi, turuncu, haki yeşili, kırmızı, bordo gibi retro çizgileri ile karşımıza çıkar. Tabi deri Chester koltuklar da hala hayranlık uyandıran tarzları ile ayrı bir ilgi alanı oluştururlar.

Farklı desenlerde de olabilen Chester koltukların kiminde sırt kısmı kapitoneli minderleri düz, kiminde ise tamamı kapitoneli olabilir.


Hem rahat olması hem de evlere karizmatik bir hava katması sebebi ile kadınlar tarafından tercih edilen Chester koltuk alan yerler arasından takım olarak satılabileceği  gibi tek 3 lü veya tek 2 li olarak ya da sade bir berjer olarak da satılmaktadır. 

Yorumlar

  1. CANLI ÇOK YAKINDA https://evofisikinciel.blogspot.com/2020/10/pazar-istanbul-ikinci-el-esya-ticaret.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?