Dumlupınar Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar


Dumlupınar Mahallesi ikinci el eşya alımı için bölge sakinlerinden gelen talepleri en titiz şekilde değerlendiren firmamız, sizlere eşyalarınızı inceledikten sonra en yüksek fiyatı vermeye gayret edecektir. Satacağınız eşyaların türüne göre değerlendirme yapıyoruz ve satamayacağımız eşyalar için sizlere teşekkür ederek değerlendiremeyeceğimizi bildiriyor, boş yere vaktinizi almıyoruz.

Eşyalarınız için fiyat almak istediğiniz zaman Dumlupınar Mahallesi adresinize gelerek fiyat vermeye gayret etsek de trafik veya iş yoğunluğu gibi durumlarda adreste fiyat vermek yerine whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz fotoğraflar üzerinden fiyat veriyoruz. Bu sayede hem sizler hızlı şekilde hizmet almış oluyorsunuz hem de bizler önemli bir zaman kazanmış oluyoruz. Eşyalarınızı inceledikten sonra sizlere fiyat veriyoruz, anlaşma olması halinde ise istediğiniz gün adresinizden eşyalarınızı teslim alıyoruz.

Dumlupınar Mahallesi ikinci el eşya alımı sırasında buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, LED tv, LCD tv, klima, ofis mobilyası, retro eşya, elbise dolabı, masa sandalye, yemek odası, gibi eşyalarınızın yanı sıra bu eşyalardan daha değerli sayılan antika eşya, eski eşya, plak, pikap, plakçalar, piyano, el halısı, el yazması eser, eski kitap, ferman, gümüş eşya, tuğra gibi değerli eşyalarınızın alımı da uzman ekspertiz arkadaşlarımızın fiyatlandırması ile satın alıyoruz.
Eşyalarınızın alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz. Sizlere 7 gün mesai saatlerinde hizmet veriyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?