Eğitim Mahallesi İkinci El Eşya Alanlar



Eğitim Mahallesi belkide Kadıköy ilçesi sınırları içindeki en kalabalık mahalledir desek yanlış olmaz. Son derece yoğun hareketli bir nüfusu içinde barındıran semt bizlerin de ikinci el eşya alımı için en çok hizmet verdiğimiz yerdir. 
Bölge de bir çok sosyal tesis, okul, yerleşim yeri, okul, iş merkezi bulundurmasından dolayı çok farklı eşya türleri ile karşılaşmamız mümkündür.
Ne türde ikinci el eşya alımı olursa olsun işinin ehli arkadaşlarımız sizlere her eşya türüne göre ekspertiz hizmeti vermekte, eşyalarınızı mümkün olan en yüksek fiyattan almaktadırlar.
İkinci el buzdolabı, koltuk takımı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, çekyat gurubu, 
L koltuk, laptop, klima, ofis mobilyası, ses sistemi, LED Tv, LCD Tv, elektronik eşya, retro mobilya, yatak odası, yemek masası, baza yatak gibi günlük hayatın akışı içinde kullandığınız eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, eski eşya, antika yemek odası, bahü, piyano, plak, pikap, plakçalar, piyano, gümüş eşya, ferman, tuğra, el yazması eser, eski kitap, Hereke halı, El halısı gibi daha değerli olan eşyalarınızı sizlere uzman arkadaşlarımızın ekspertizliği ile fiyatlandırıyoruz.

Eşyalarınızı elden çıkaracağınız zaman bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlerden hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmeden, hiçbir zahmet vermeden, sözleştiğimiz gün ve saatte adresinizde oluyor, eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz.

Eğitim mahallesi ikinci el eşya alanlar arasında veya başka bir bölge, neresi olursa olsun bizleri arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.  


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?