Fetih Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Fetih Mahallesi ikinci el eşya alımı için de diğer semt veya ilçelerimizde olduğu gibi müşterilerimize aynı gün içinde hızlı bir şekilde fiyatlandırma ve satın alma hizmeti veriyoruz. Satmak istediğiniz eski eşya için inceleme yapıyor, yenilik, sağlamlık, temizlik durumlarına göre eşyalarınıza mümkün olan en yüksek fiyatı veriyoruz.

fetih mahallesi ikinci el eşya alanlar


Hızlı ve pratik yoldan fiyat almak istediğinizde elden çıkarmak istediğiniz ikinci el eşya için bizlere whatsapp veya email yolu ile fotoğraf gönderebilirsiniz. Eşyalarınızın fotoğraflarını inceleyerek sizlere mümkün olan en yüksek rakamı vermeye gayret ederiz. Fetih Mahallesi için de aynı yöntemi uygulayarak hem sizlere hem de bizlere önemli bir zaman kazandıracaktır.

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, lcd televizyon, koltuk takımı, L koltuk, çekyat, masa sandalye, baza yatak, bilgisayar, klima, ofis mobilyası, plak, pikap, plakçalar, elbise dolabı, komple eşya, portmanto gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, antika mobilya, el halısı, bahü, gümüş, antika yemek odası gibi eşyalarınızın hangisi için olursa olsun bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

Sizlere hizmet vermek için haftanın 7 günü çalışıyor, eşyalarınızın sizlere hiçbir zahmet vermeden, nakliye veya hamaliye ücreti talep etmeden nakit alıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?