Fikirtepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

Fikirtepe ikinci el eşya alımı için müşterilerimizden talep gelmesi durumunda adreslerine giderek eşyalarına mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, fiyat konusunda anlaşabilmemiz durumunda aynı gün içinde veya müşterilerimizin müsait olduğu gün adreslerinden nakit olarak teslim alıyoruz. Teslim alışımız sırasında sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz.
Daha önce hiç ikinci el eşya satmamış müşterilerimizin konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları ve iyi niyetlerinin suistimal edilmemesi için sizlere ikinci el eşya alımı ile igili bilgi vermek istiyoruz.
  • ·         Fikirtepe ikinci el eşya alımı için bizleri aradığınızda sizlerden eşyalarınızla ilgili bilgi isteriz.
  • ·         Eşyalarınız bizlerin satabileceğimiz türden eşyalar ise adresinize gelerek yerinde incelemeye gayret ederiz.
  • ·         İş veya trafik yoğunluğu dolayısıyla adresinize gelme durumumuz yoksa whatsapp veya email yolu ile bizlere eşyalarınızın resimlerini göndermenizi rica ederiz.
  • ·         Gelen fotoğraflar üzerinden eşyalarınızı incelere sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı teklif ederiz.
  • ·         Fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde veya sizlerin istediğiniz gün eşyalarınızı adresinizden satın alırız.
  • ·         Satın alma veya teslim alma esnasında sizlerden asla ekstra bir ücret talep edilmez.

İkinci el buzdolabı, klima, çamaşır makinesi, spot eşya, LED tv, LCD tv, laptop, baza yatak, masa sandalye, sürgülü dolap, ofis mobilyası, retro eşya gibi eşyalarınızın yanı sıra el halısı, piyano, plak, pikap, plakçalar, antika eşya gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.

Sadece Fikirtepe için değil İstanbul ve çevresi için bizlere istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?