Hasanpaşa 2. İkinci El Eşya Alanlar

Hasanpaşa ikinci el eşya alımı için sizlere mümkün olan en kaliteli hizmeti en kısa süre içerisinde veren firmamız eşyalarınızı anında fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden nakit olarak satın alıyor. Elden çıkarmak istediğiniz ikinci el eşya için adresinize gelerek fiyat verebileceğimiz gibi, bizlere whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz fotoğraflar ile de fiyat verebiliriz.

Aslında Hasanpaşa veya başka bir semt için ikinci el eşya alımı 3 adımdan oluşmaktadır. Bunlar;
  • ·         Eski eşya satış talebiniz için bizleri aramanız.
  • ·         Eşyalarınızın adresinizde veya fotoğraflar yoluyla incelenip fiyatlandırılması
  • ·         Anlaşma olması halinde ise aynı gün adresinizden nakit olarak satın alınması

Evlerinizde veya iş yerlerinizde kullanmadığınız eski eşya veya spot eşya alım işlemi bu kadar basit ve kısadır. Üstelik alım sırasında sizlerden en ufak bir nakliye, montaj veya demontaj işlemi için ücret talep edilmez.

Zahmetsiz ve hızlı bir şekilde eşyalarınızı elden çıkarmanız için sizlerin de güvenilir ve işinin ehli kişilerle çalışmanız gerekir. Eşyalarınızı anlaştığınız fiyattan, kararlaştırdığınız günde alacak, tekrar tekrar pazarlık yapmayacak bir esnafla çalışmanız sizlerin menfaatine olacaktır.


Bizler haftanın 7 günü sizlere tüm İstanbul genelinde hizmet veriyor, sadece Hasanpaşa için değil Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası ikinci el eşya alımı için sürekli çalışıyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?