İkinci El Piyano Alanlar 0533 493 33 90

Evlerinizde artık kullanmadığınız, fazlaca yer kaplayan ve elden çıkarmak istediğiniz Piyano varsa bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası nerede olursanız olun ikinci el piyano satmak istediğiniz zaman bizleri hemen arayabilir, piyano için bizlerden fiyat alabilir, isterseniz aynı gün içinde nakit olarak satabilirsiniz.

İkinci el kuyruklu piyano veya duvar tipi piyano alımı için adresinize gelerek ürünü yerinde inceliyor, fiyatlandırıyor ve kendi ekibimizle anında ödemesini yaparak satın alıyoruz. Sizler bu alım işlemi için en ufak bir ücret ödemiyor veya hiçbir zahmet çekmiyorsunuz, tamamını bizler hallediyoruz.

Çeşitli marka veya modellerde olabilen ikinci el piyano için genelde duvar tipi olanlar tercih edilmektedir. Eski olmasının yanında temiz ve iyi kondisyonda olan piyano daha çok tercih edilir. Bunun için bizleri hemen arayın sizlere anında fiyat verelim.

Rus, Alman, Fransız, İngiliz, Bulgar, Yugoslav gibi pek çok ülkenin üretimi olabilen piyanolar temizliğine göre de fiyatlandırılır. Bizleri arayarak en doğru fiyatı alabilirsiniz.

Sizlere bir telefon kadar yakınız

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?