İnönü Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Kayışdağı semtine çok yakın olan İnönü Mahallesi; öğrenci arkadaşlar tarafından da son derece yoğun şekilde tercih edilen nezih bir semttir. Bizler de gerek öğrenci arkadaşlarımızdan gerekse bölgede yaşayan ailelerden gelen ikinci el eşya satış taleplerine aynı gün içinde mümkün olan en hızlı şekilde hizmet veriyoruz.

Satılabilir durumda olan, sağlam ve temiz eşyalarınızı alabiliyoruz. Sizler de takdir edersiniz ki ikinci el eşya alıyor olmak her eşyayı alıyor olmak demek değildir. Eşyalarınızın bizlerin satabileceğimiz tarzda eşyalar olması gerekir ki bizler de müşterilerimize zorlanmadan satabilelim. İnönü mahallesi ikinci el eşya alımı için de bu noktalara dikkat ediyor, temiz, yeniye yakın olan eşyalarınız için mümkün olan en yüksek fiyatı vermeye gayret ediyoruz.

İnönü Mahallesi ikinci el eşya alanlar


İkinci el buzdolabı, lcd televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, masa sandalye, koltuk takımı, çekyat takımı, beyaz eşya, klima, ofis mobilyası, büro mobilyası, bilgisayar, el halısı, antika eşya, L koltuk, plak, pikap, plakçalar, piyano, el yazması kitap, bahü, antika mobilya gibi eşyalarınızın alımını aynı gün içinde yapıyoruz.

Sizlere hiçbir masraf yansıtmadan, kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla adresinize geliyor, montaj ve demontaj işlemleri için de kendi elemanlarımızı kullanıyoruz. Kaliteli hizmet, doğru fiyat ve ciddi bir esnaf ile çalışmak için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0537 585 59 59
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?