Kuzguncuk 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Kuzguncuk ikinci el eşya alımı için bölge halkından gelen talepleri aynı gün içinde değerlendiriyor, sizlere eşyalarınızla ilgili fiyat veriyor, verdiğimiz fiyatta anlaşabilmemiz halinde ise aynı gün içinde hatta birkaç saat içinde sizlerden nakit olarak satın alıyoruz. Üstelik alım sırasında sizlerden en ufak bir nakliye, hamaliye, montaj veya demontaj gibi işlemler için ücret talep etmiyoruz.

Adresinize gelerek ikinci el eşya tespiti yaparak fiyat verebileceğimiz gibi, whatsapp veya email üzerinden göndereceğiniz fotoğraflar ile de sizlere fiyat verebiliriz. Fotoğraf ile fiyat vermek hem daha hızlı hem daha pratik bir işlemdir. İstanbul trafiğinden etkilenmemek adına sizlere de bizlere de önemli bir zaman kazandıracaktır.



İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, çekyat, klima, fırın, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, ofis mobilyası, baza yatak, masa sandalye, elbise dolabı, sürgülü dolap, yatak odası, el halısı, plak, plakçalar, piyano, pikap, hereke halı, bünyan halı, elektronik eşya, ses sistemi, bilgisayar gibi eşyalarınızı alıyoruz.

İkinci el eşya satmak için sadece Kuzguncuk için değil diğer ilçe veya mahalleler için de bizler haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Kaliteli ve hızlı hizmet için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?