Osmanağa Mahallesi 2.El Eşya Alanlar


Kadıköy Yoğurtçu Parkı ile Misak-ı Milli Sokağı arasında kalan bölge olan Osmanağa Mahallesi ilçenin en merkezi mahallesidir. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, bir çok konut, iş merkezi, okul ve sosyal alanları sınırları içinde bulunduran Osmanağa, yoğun ve kalabalık nüfusu ile ikinci el eşya alımı için firmamızın sürekli hizmet verdiği bölgelerden birisidir.
Daha önce hiç ikinci el eşya alımı için bir yerle görüşmediyseniz, böyle bir tecrübeniz yoksa hiç dert etmeyin. Bizleri aradığınız andan itibaren sizlere tüm süreci en kolay ve hızlı şekilde anlatacağız. Aslında çok basit ve kolay olan bu süreci burada da kısaca özetlemek isteriz.
  • İkinci el eşya satmak istediğiniz zaman bizleri arayarak eşyalarınızın durumu hakkında bilgi verebilirsiniz.
  • Whatsapp veya email yolu ile bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını gönderebilir, bu sayede çok daha hızlı cevap alabilirsiniz.
  • Adresinize gelerek veya whatsapp fotoğrafları üzerinden verdiğimiz fiyatta anlaşma olursa aynı gün içinde veya sizlerin müsait olduğunuz gün eşyalarınızı alıyoruz.
  • Hiçbir nakliye veya taşıma ücreti ödemiyorsunuz.
İşte ikinci el eşya alımı için sizleri bekleyen süreç bu kadar kısa ve basittir. Osmanağa veya bir başka semt için baştan sona aynıdır. Önemli olan çalışacağınız esnafın sizlere anlaştığınız fiyattan ve gün içinde hizmet vermesidir.
Bizler Osmanağa ikinci el eşya alımı için sizlere en doğru ve en hızlı hizmeti veriyoruz. Bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?