Rasimpaşa Mahallesi İkinci El Eşya Alanlar

Rasimpaşa mahallesi ikinci el eşya alımı için gelen talepleri değerlendirerek en hızlı şekilde sizlere hizmet veren firmamız eşyalarınızın türüne ve durumuna göre sizlere fiyat veriyor, karşılıklı anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit ödemesini yaparak eşyalarınızı sizlerden teslim alıyor. Üstelik alım sırasında sizler en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti ödemiyorsunuz tamamı bizler tarafından karşılanmaktadır.

Pek çok insan kullanmadığı, artık işine yaramayan eşyaları eşe dosta, konu komşuya dağıttığı için daha önce ikinci el eşya satmamış ve süreçten habersiz bir şekilde bizleri arıyor. Toplumumuzda sanki eşya satmak ayıp veya garipsenecek bir durummuş gibi bir algı varsa da son zamanlarda özellikle ikinci el eşya alımı ve internet üzerinden satışı yaygınlaştığı için bu algı biraz aşılmıştır.

Rasimpaşa ikinci el eşya, spot eşya veya antika eşya alımı için sizlere hizmet veren firmamız eşyalarına fiyat vereceği zaman adresinize gelerek fiyat vermeye gayret etse de, bazen iş yoğunluğu veya İstanbul trafiğinin durumu buna müsaade etmemektedir. Böyle durumlarda bizler de müşterilerimizden eşyalarının fotoğraflarını bizlere whatsapp veya e-mail yolu ile göndermelerini rica ediyoruz. Bu şekilde de çok hızlı ve kolay şekilde fiyat verebiliriz.

İkinci el beyaz eşya, mobilya, led televizyon, klima, lcd televizyon, koltuk takımı, ofis mobilyası, antika mobilya, el halısı, piyano, plak, pikap, plakçalar gibi eşyalarınızı satacağınız zaman sadece Rasimpaşa mahallesi için değil tüm İstanbul genelinde hizmetinizdeyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?