2. İkinci El Piyano Alanlar

Belli bir dönem bir hevesle aldığınız daha sonra kullanmadığınız veya öğrenmek için alıp kullandığınız ve daha sonra sizler için yetersiz durumda olan ikinci el piyano için bizleri arayarak aynı gün içerisinde nakit olarak satabilir, hiçbir zahmet çekmeden elden çıkarabilirsiniz.

Bir çok marka ve modelde üretilen piyano çeşitleri bulunmaktadır. İngiliz, Rus, Alman ve Fransız piyanolar piyasada daha çok işlem gören piyanolar olmakla birlikte alıcıları da daha fazladır. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi pek çok çeşitte piyano bulunmaktadır. İsterseniz sizlere bunlardan kısaca bahsedelim;


  • Duvar Tipi Piyano : Genellikle Ladin ağacından üretilse de başka çeşitte üretimi de mevcuttur. Daha az yer kapladığı için tercih edilen bu tür piyanonun telleri kuyruklu piyano gibi yatay değil dikey yerleştirilmiştir.
  • Elektro Piyano : Bu tür piyanolar da duvar tipi piyano gibi hem az yer kaplar hem de taşıması kolaydır. Tam olarak akustik ses vermese de son zamanlarda teknoloji de kullanarak akustik sese en yakın tuş sesini verebilmektedirler.
  • Kuyruklu Piyano : Son derece ihtişamlı ve devasa boyutları olan bu tip piyanolar evlerde kullanıma pek de uygun değildir. Armoni ve tel kısmı yatay olarak yerleştirilmiş olan Kuyruklu piyano son derece pahalı bir alettir.
Daha çok tercih edilen ve piyasada bilinen piyano modelleri yukarıdaki gibidir. Sizinde bu veya bunun dışında elden çıkarmak istediğiniz ikinci el piyano varsa bizleri arayabilir, aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?