Büyükbakkalköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

Büyükbakkalköy ikinci el eşya alımı için, diğer semtlerde olduğu gibi sizlere son derece hızlı bir şekilde cevap veriyor, eşyalarınızı hemen fiyatlandırıyor, anlaşabilmemiz durumunda ise aynı gün içinde veya sizlerin istediğiniz bir gün nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz. Alım için sizler hiçbir nakliye, taşıma veya demontaj ücreti ödemiyorsunuz.

Adresinize gelerek eşyalarınıza fiyat verebileceğimiz gibi whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz eşya fotoğrafları üzerinden de fiyat verebiliriz. Böylece hem sizler hem de biz önemli bir zaman kazanmış eşya satış sürecini hızlandırmış olacağız.

Büyükbakkalköy veya bir başka semt için 2.el eşya alacağımız zaman bazı kriterleri göz önünde bulundurmamız ve alımlarımızı buna göre yapmamız gerekir ki bizler de aldığımız eşyaları müşterilerimize satabilelim. Örneğin alacağımız eşyanın mutlaka temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olması gerekir.

Büyükbakkalköy ikinci el beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, led televizyon, lcd televizyon, antika eşya, el halısı, retro eşya, country eşya, ses sistemi, plak, pikap, plakçalar, piyano, duvar tipi piyano, antika mobilya, Hereke halı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızı bizleri arayarak değerlendirebilirsiniz.

Haftanın 7 günü sizlere hizmet vermek için çalışıyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilir, süreç ile ilgili sorularınız varsa sizlere bir telefon kadar yakınız.

büyükbakkalköy ikinci el eşya alanlar


0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?