Elalmış Caddesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Elalmış caddesi ikinci el eşya satışı için nereyi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Ev veya iş yerlerinizde, depolarınızda, apartman depolarınızda bulunan, artık kullanmadığınız elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınız varsa bizler arayarak aynı gün içinde nakit olarak satabilirsiniz. Nasıl mı? İsterseniz sizlere 2.el eşya satış sürecini maddeler halinde anlatalım;

  • Satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya/eşyalar ne ise bunları tespit ettikten sonra bizleri arıyorsunuz
  • Eşyalarınızın türü, durumu ve markası ile ilgili kısa bilgiler veriyorsunuz. Hatta imkanınız varsa eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu ile gönderiyorsunuz.
  • İncelediğimiz eşyalarınız bizlerin değerlendirebileceğimiz türden eşyalar ise sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı teklif ederiz.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşmamız durumunda aynı gün içinde veya sizlerin istediğiniz gün adresinizden nakit olarak satın alırız.
Elalmış caddesi ikinci el eşya alımı bu kadar kısa ve basit bir süreçten ibarettir. Eşyalarınızın alımı sırasında sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmez, tamamını kendimiz karşılarız.

Yıllardır Elalmış Caddesi, Şerifali veya Ataşehir ikinci el eşya alımı ile ilgilenen firmamız sizlere en kaliteli hizmeti en kısa süre içinde sağlayacaktır. Bizleri haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilir, fiyat alabilir veya eşyalarınızı satabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?