Tantavi Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ilçesine bağlı önemli bölgelerden birisi olan Tantavi Mahallesi ikinci el eşya alımı için  müşterilerimize hızlı ve kaliteli hizmet veriyoruz. Evinizde ve iş yerinizde artık kullanmayacağınız eşyalarınızı durumuna ve temizliğine göre alıyor, ödemesini nakit olarak yapıyoruz.

Daha önce eski eşya satışı yapmayıp sağa sola bedava dağıttıysanız bizleri arayarak eşyalarınızı nasıl satacağınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Aslında yapmanız gereken son derece basit. Bizleri arayarak eşyalarınızın durumu, türü ve markası ile ilgili bilgi vererek veya email ya da whatsapp yolu ile fotoğraflarını göndererek de fiyat alabilirsiniz. Aldığınız fiyat üzerinden anlaşma sağlamamız durumunda aynı gün içinde hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti ödemeden nakit olarak satabilirsiniz.

Tantavi Mahallesi ikinci el eşya, spot eşya veya antika eşya satışı için bizler haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, L koltuk, Led televizyon, Lcd televizyon, elektronik eşya, mobilya gibi eşyalarınızın yanı sıra antika mobilya, el oyması koltuk, piyano, plak, pikap, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, tuğra gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.

Bizleri Ümraniye veya bir başka ilçe için haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?