Tatlısu Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Tatlısu Mahallesi ikinci el eşya alımı için müşterilerine hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet veren firmamız sizlere de Ümraniye ve çevresi için en kısa sürede hizmet vermektedir. Her eşyanın ikinci el olarak alınıp satılmayacağını kabul edersek bizlerin de eski eşya alımı yaparken bazı kriterlere dikkat edeceğimizi tahmin edebiliriz. Bunlar temizlik, sağlamlık ve yeniye yakın olma kriterleridir.

Artık kullanılmaz duruma gelmiş, bir başkasının işine yaramayacak bir eşyayı almamız mümkün olmayacağı için alım yaparken seçici davranmak zorunda kalıyoruz.

Daha önce Tatlısu mahallesi veya bir başka semtten ikinci el eşya satışı yapmadıysanız, sizleri nasıl bir sürecin beklediğini maddeler halinde anlatalım hem bilgi sahibi olun hem de sürecin ne kadar basit olduğunu görün;


  • Ev veya iş yerlerinizde satacağınız eşyaların neler olduğuna tam olarak karar verdikten sonra bizleri 0533 493 33 90 nolu telefonumuzdan arayın veya www.umutspot.com internet sitemizi ziyaret edin.
  • Eşyalarınızın türü, durumu ve varsa markası hakkında bilgi verin
  • Mümkünse bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile gönderin
  • Gönderdiğiniz fotoğraflar incelendikten sonra sizlere geri dönüş yapılacak, mümkün olan en yüksek rakam teklif edilecektir.
  • Fiyat konusunda anlaşama olması durumunda ise aynı gün adresinizden nakit ödemesi yapılarak eşyalarınız teslim alınacaktır.
Tatlısu mahallesi ikinci el eşya alımı yapmak bu kadar basit ve kısa bir işlemdir. İkinci el eşya, antika eşya veya spot eşya satışı yapmak istediğiniz zaman bizleri arayın hemen alım yapalım veya eşyalarınızı fiyatlandıralım.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?