Adatepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

Maltepe ilçesine bağlı olan Adatepe Mahallesi ikinci el eşya alımı için müşterilerine sürekli hizmet vermekte olan firmamız, sizlere en kısa sürede ulaşarak eşyalarınızı fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise eşyalarınızı aynı gün içinde adresinizden satın alıyor.

0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan bizlere haftanın 7 günü ulaşabilir, eşyalarınızın temizliğine, sağlamlığına göre fiyat alabilirsiniz.
Adatepe 2.el eşya alanlar
Her eşyanın ikinci el eşya olarak alınıp satılması mümkün değildir. O yüzden, bir başkasının kullanabileceği, modern ve çalışır durumdaki eşyaları alabiliyoruz ki bizler de müşterilerimize satabilelim.

Adatepe ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, klima gibi eşyalarınızın yanı sıra antika mobilya, antika eşya, piyano, plak, pikap, el halısı, el yazması eser, tuğra, ferman, varaklı mobilya, daktilo, obje, eski halı gibi eşyalarınızı da alıyoruz.

Eşyalarınıza fiyat almak istediğiniz zaman bizlere whatsapp veya email üzerinden fotoğraflarını gönderirseniz sizlere anında en yüksek fiyatı verebiliriz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?