Armağanevler 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ilçesinin kalabalık mahallelerinden birisi olan Armağanevler Mahallesi ikinci el eşya alımı için her gün sizlere hizmet veren firmamız bizleri aradığınız andan itibaren en hızlı şekilde eşyalarınızı fiyatlandıracak, anlaşma olması halinde ise aynı gün veya sizlerin istediğiniz gün adresinizden nakit olarak alacaktır.

Gerek iş yoğunluğu gerekse İstanbul trafiğinin yoğunluğu sebebiyle her eşyanın fiyatlandırmasını adresinizde yapamayabiliyoruz. Bu yüzden bazı durumlarda sizlerden eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu üzerinden gönderebilirsiniz. Fotoğraflar üzerinden fiyat vermek hem sizlere hem de bizlere önemli bir zaman kazandırmaktadır.

Armağanevler ikinci el eşya alımı sırasında gerekli olan nakliye ve taşıma işlemlerini kendi aracımız ve elemanlarımızla yapıyor, sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyoruz. Bizleri haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilir, 2.el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, L koltuk, Lcd televizyon, Led televizyon, elektronik eşya, mobilya, retro mobilya, klima gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, antika mobilya, klasik mobilya, eski eşya, piyano, plak, pikap, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızın da alımını yapıyoruz.

Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?