Çemenzar 2. İkinci El Eşya Alanlar

Çemenzar semti ikinci el eşya, spot eşya veya antika eşya alımı için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzu arayarak bilgi alabileceğiniz gibi, elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızın fotoğraflarını göndererek de eşyalarınız için fiyat alabilirsiniz. Eski eşya satmak sandığınız kadar zahmetli veya zor bir iş değildir. Şimdi sizlere maddeler halinde bilgi vereceğiz ve sizler de ne kadar kolay bir şekilde eşyalarınızı elden çıkarabileceğinizi fark edeceksiniz;

  • Satmayı düşündüğünüz eşyalarınız için bizlere fotoğraf gönderin hemen fiyatlandıralım
  • Neye göre fiyat veriyoruz? Eşyanızın satılabilir olma durumuna göre fiyat veriyoruz. Temiz, sağlam ve çalışır durumda olması şartı ile eşyalarınızı en yüksek fiyattan almaya gayret ediyoruz.
  • Her ikinci el eşya alınıp satılamayacağı için bizler de satabileceğimiz ürünleri almaya gayret ediyoruz.
  • Ne tür eşyalar alıyoruz? İkinci el beyaz eşya, mobilya, spot eşya, ses sistemi, klima, koltuk takımı, elektronik eşya, retro mobilya, antika eşya, plak, pikap, deri koltuk, piyano, gümüş eşya ve bunun gibi değerli eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak alıyoruz.
  • Eşyalarınızın alımı sırasında gerekli olan nakliye, taşıma, montaj veya demontaj işlemleri için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyoruz. Tamamı bizler tarafından karşılanıyor.
Çemenzar antika eşya ve 2.el eşya alışı için en hızlı ve güvenilir hizmeti veriyoruz. Sizler de evinize veya iş yerinize gelecek insanların güvenilir bir esnaf olmasını isterseniz bizleri hiç çekinmeden haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Tüm İstanbul ve çevresi için durmadan çalışıyoruz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?