İhsaniye Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Birçoğumuzun evinde, iş yerinde veya deposunda artık kullanmadığı ve elden çıkarmak istediği eşyaları vardır. Önemli olan bu eşyaları elden çıkarmak değil aynı zamanda belli bir tasarruf elde edebilmektir. Bizler Umut Spot olarak ikinci el eşya alımı yapıyor, adresinize gelerek veya whatsapp ya da email üzerinden göndereceğiniz fotoğraflar ile sizlere fiyat veriyoruz.

Fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise İhsaniye Mahallesi veya neresi olursa olsun adresinize geliyor, eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz. Alım yapacağımız zaman gerekli olan nakliye veya hamaliye giderlerini kendimiz karşılıyor, sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.

Ne tür eşyalar alıyoruz? İhsaniye Mahallesi ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, elektronik eşya, led televizyon, lcd televizyon, ses sistemi, klima, ofis mobilyası, mobilya gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, antika mobilya, piyano, plak, pikap, plakçalar, gümüş eşya, tırnak ayna, el halısı, el yazması eser gibi değerli eşya alımını da yapıyoruz.

Bizleri haftanın 7 günü İhsaniye Mahallesi veya diğer semtlerden 2.el eşya ve antika eşya alımı için 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?