İncirköy Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar


İncirköy Mahallesi ikinci el eşya alımı için haftanın 7 günü siz değerli müşterilerine hizmet veren firmamız, satmak istediğiniz eşyaları fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinize gelerek eşyalarınızı nakit olarak satın alıyor. Müşterilerimizden en çok duyduğumuz sorular; Neye göre fiyat veriyorsunuz? Ne tür eşyalar alıyorsunuz? gibi sorular olmaktadır. Bizler de bu sorulara göre sizlere maddeler halinde ikinci el eşya alımı işini anlatmak istedik


  • İkinci el eşya alımı için sizlere fiyat verirken eşyalarınızın temizliğine, sağlamlığına, çalışır durumda olup olmamasına göre fiyat veriyoruz. Bir eşya ne kadar temiz ve yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alınır (Antika eşya hariç)
  • İncirköy Mahallesi ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, mobilya, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, koltuk takımı gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, piyano, plak, pikap, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, Uşak halısı, gümüş eşya, obje, tuğra, eski kitap, ferman gibi eşyalarınızı da alıyoruz.
  • Alım için gerekli olan nakliye ve taşıma işlemlerinin tamamını bizler karşılıyoruz.
İncirköy Mahallesi veya Beykoz için ikinci el eşya veya antika eşya alımı yapacağınız zaman bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Kaliteli hizmet ve dürüst alışveriş için her zaman hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?